Realkredit andelsbolig

Sidder du som andelsboligejer i en ellers sund andelsboligforening, men tænker du at der i disse tider er brug for mere analyse og vurdering for hele foreningens samlede økonomi i forbindelse med lån og lignende, så kan du med fordel læse med videre her hvor vi går i dybden med netop det at være opmærksom hele tiden på renter og gebyrer, selv hvis du er en del af en forening.

Spar boligforeningen for en masse arbejde

Der sker mange ting rundt om i verdenen og alt dette har en form for indvirkning på hele økonomien i Danmark. Mange enkeltpersoner sidder med tungen lige i munden i forhold til at finde det rigtige tidspunkt, hvor eventuelle boliglån skal omlægges, men det er faktisk ikke kun enkeltpersonerne der kan få fordel ved at være opmærksom her. Også andre som f.eks. andelsboligforeninger vil kunne få stor glæde af den konstante overvågning, men hvem skal så lige varetage denne overvågning? 

 

Realkredit andelsbolig vil ikke reguleres til nogen økonomisk fordel for foreningen, hvis ikke der er nogen der påtager sig denne opgave, der handler om at analysere og forhandle foreningen til bedre aftaler, men der findes heldigvis virksomheder der er specialister indenfor dette felt og som hurtigt vil kunne spare foreningen for en masse unødige udgifter i form af realkreditlån og lignende.

Økonomiske fordele kan opnås med konstant overvågning på abonnement

For at nævne et eksempel på en virksomhed der netop har den rette erfaring og er specialiserede indenfor området, der skal give bedre økonomiske fordele i foreningens lån, så kan NORTH bl.a. nævnes som en dygtig samarbejdspartner.

 

Hos NORTH køber din forening et abonnement som er tilpasset jeres behov for overvågning og forhandling med diverse instanser. De vil altså sørge for at foreningen kan slappe af og stole på, at der hele tiden holdes øje med de bedste løsninger for netop din forening og opstår der situationer, hvor en eventuel omlægning eller forhandling vil give mening, vil de også her varetage opgaven efter nærmere samtale med foreningen. 

 

Selv de sunde foreninger kan drage fordel af at have et abonnement hos virksomheder som f.eks. NORTH. Selvom der måske er gode aftaler i hus på stående fod, så bliver vores verden ved med at påvirke priserne på alt og de sunde foreninger kan også have brug for at optage lån til f.eks. nyt tag eller lignende, som skal overvåges hele tiden, for at have de bedste økonomiske løsninger hver eneste dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen