Oversigt over lån

Der er rigeligt med grunde til, at folk låner penge i Danmark. Måske skal der være penge nok til ferien, eller måske mangler der penge til nyt elektronik i stuen. Disse grunde er ikke det, som tæller, når der bliver ansøgt om lån, det er i stedet kravene til låneres kredit og alder, som gælder, og derfor er der mange gode låneudbydere på markedet i Danmark. Her kan du få adgang til en masse forskellige typer af lån, og i denne artikel kan du finde de tre mest gængse, som du kan få glæde af i din økonomi. Du kan også læse mere på Lånfakta.dk, hvis du gerne vil have en større og bedre oversigt over de mangle forskellig muligheder for lå, som er åbne for dig. 

Forbrugslån

Det første, og det mest populære lån, er forbrugslånet. Dette er det almindelig lån, som du kan tage hos en online låneudbyder, og disse kommer i mange forskellige størrelser og former. Der er som regel stor forskel på den type af renter, som du skal betale for et forbrugslån, og der er stor forskel på den tidsperiode, som du bliver givet til at betale lånet tilbage. Her er det vigtigste, at du finder det lån med den billigste ÅOP, altså den årlige omkostning i procent, og at derefter finder et lån med en løbetid, som du kan være med til. 

Samlelån

Når du måske har taget flere forskellige små lån hen over en periode, så kan det hurtigt blive meget forvirrende med de mange kreditorerne og regninger, som skal betales, og derfor er det måske en god ide for dig med samlelån. Dette er et lån, som samler alle dine lån i et, og du skal derefter kun betale et sted, så du kan komme af med din gæld. Din gæld bliver ikke mindre af et samlelån men blot mere overskueligt, og du kan være heldig med at finde et godt samlelån til meget billige renter online. 

Lån trods RKI

Har du taget et lån før, som du måske ikke har betalt tilbage, så kan det være en god ide, at du sikre dig, at du stadig kan låne, hvis taget skulle falde ned, eller du har brug for økonomisk hjælp til en tandlægeregning. Der er flere forskellige typer af låneudbydere i Danmark, som tilbyder et lån, hvor du gerne må stå i RKI for at få din ansøgning godkendt. Her er det blot op til dig at sikre dig, at du har en god plan efterfølgende til, hvordan du kan betale af på dine lån. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen